Your Professional Make Up Artist

By: tina ramly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Nov-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Nur Fatehah & Mohd Mustakim

 
 
Perkahwinan : Nur Fatehah & Mohd Mustakim
Tarikh : 3 Oktober 2008
Tempat : Pengkalan Chepa, Kelantan

Pengantin kali ni adik ipar ku sendiri.... 3 kali makeup..... akad nikah, sanding dan potong kek sebelah malam. Tapi yang frust sekali....akad nikah takder gambo makeup... frust pulak sebab tak leh nak masukkan dalam portfolio kali ni.... Tapi aku puas hati dgn makeup ni sebab simple dan natural seperti yang di minta oleh pengantin ni.....




Tuesday, 18-Nov-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Faezah

 
Salam, gambar ni dah lama nak masukkan... tapi asyik tangguh jer sebab banyak asyik slow jer pc ni...bila nak update gambar. so...kali ni kita masukkan lah.....
Ni masa mula2 kita keluar pegi makeup kan pengantin yang sebenar..... haha... cuak jugak perasaan tu..... tapi kene banyak bertenang..... so gambar nyer kecik jer yang ada dalam simpanan..... rasa nyesal gak tak snap banyak2.



Monday, 12-Mar-2007 04:50 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Syahada Adam : 11hb March 2007

Before Makeup
Selepas Make up
 
View all 10 photos...
Majlis : Pertunangan Syahada Adam
Tarikh : 11hb march 2007
Masa : 11:30 Pagi
Lokasi : Kg Kurnia, Johor Bahru
Jurusolek : Putrina Ramly
Gubahan : Mak Pengantin Sendiri



Sebelum Makeup



Selepas





Monday, 5-Mar-2007 02:37 Email | Share | | Bookmark

Sebelum make over _ ni model tgh ngantuk ni....
Selepas
 
View all 7 photos...
Hi there, lama dah tak masuk kan gambo2 yang di make up kan dalam fotopages ni.... ada a few jugak yang lum masuk.... tak sempat..... Ni gambor terbaru yang di make up kan semalam.

Nama Model : Puteri
Lokasi : Tmn Molek , JB









Monday, 5-Feb-2007 01:23 Email | Share | | Bookmark
Make Up Price 2007

Makeup price for year 2007 as below :-

Wedding/Akad Nikah : RM150.00 Per Session

Engagement : RM 80.00 Per Session

Dinner / Events : RM 50.00 Per Session



Term & Condition

* For wedding & engagement makeup, please booking in advance. One Confirm, please make 1/2 deposit to my bank account. The final balance must be paid on or before the makeup day.

* Last minutes cancellation (1 Week) - No deposit refundable

* I will come to make up all brides on time. ( Time will be set by me ) This is to make sure the quality of works and to make sure the brides not rushing at the big day.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net